пʼятниця, 16 грудня 2022 06:00

У житті яких знаків розпочинається найуспішніший період – гороскоп на 16 грудня

У житті яких знаків розпочинається найуспішніший період – гороскоп на 16 грудня
Вдасться легко здобути те, за що боролися протягом року. Фото: pixabay.com

16 грудня не зраджуйте своєму покликанню. Цього дня щаститиме закоханим у свою справу дивакам. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Займайтеся тим, що приносить вам радість, – говорить астрологиня. – Навіть якщо це не матиме видимої практичної користі. Ділові люди відчуватимуть кризу. Бракуватиме нових ідей. Не затримуйтеся на роботі. Це не дасть очікуваних результатів. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку. Зростає тенденція до дрібних побутових аварій. Не бажано починати нового курсу лікування. Відкладіть це на наступний тиждень. У житті Терезів, Скорпіонів і Стрільців розпочинається найуспішніший період. Вдасться легко здобути те, за що боролися протягом року. Ви зачаровуватимете інших красою, талантом, розумом і працелюбністю".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися. Присвятіть цей час роботі. Легко і вправно виконуйте свої обов'язки і заробите вдосталь грошей. Стосунки з коханими стануть ближчими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Враховуйте особливості характеру коханих. Не відвертайтеся, коли вони потерпають від дефіциту уваги. Уникайте алкоголю і надто перченої їжі. Спровокуєте збій у системі травлення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Неприємні новини можуть змінити ваше ставлення до коханих. Не переказуйте плітки. Від цього постраждають люди, які дорогі для вас. Не варто шукати нову роботу. Остерігайтеся штрафів. Дотримуйтеся дедлайнів на роботі та правил дорожнього руху.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не дозволяйте батькам, друзям чи коханим робити вибір за вас. Партнера, роботу, місце навчання обирайте самі. Іти до перукаря і робити манікюр краще наступного тижня.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте пильними та обережними, вчіться розуміти і пробачати. Годі контролювати рідних. Не поводьтеся так, ніби це ваші підлеглі. Бажання заробити більше грошей підштовхне до рішення змінити роботу. Обирайте те, до чого лежить душа.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якісних змін у стосунках не передбачається. Думайте, перш ніж запропонуєте коханим жити разом. Цивільні шлюби швидко розчарують. Розпочніть боротьбу зі сколіозом. Запишіться на йогу та масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вам нічого не загрожує, і це додасть упевненості в завтрашньому дні. Гарно пройдуть переговори та співбесіди. До вас прислухатимуться. Просіть те, чого хочете. Отримаєте більше, ніж сподівалися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам не сидітиметься на місці. Не засмучуйтеся, якщо частина зустрічей зірветься. Ви легко переплануєте свій робочий графік і будете вдячні долі, що відвернула від вас хитрих та підступних співбесідників. Не починайте нові справи, бо це період руйнувань. Вдалий час зносити занедбані приміщення та розширювати житлову площу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цей день пройде під девізом: "Треба трохи потерпіти". Не бійтеся застою у справах. Частину заробленого заощадьте, аби дійти до Нового року із фінансовим запасом. В особисте життя брутально втручатимуться батьки та сусіди. Не робіть публічних зауважень і не опускайтеся до рівня базарної лайки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Марно розраховувати на високі заробітки. Поступово і наполегливо вибудовуйте свою фінансову систему. Ви міцно стоїте на ногах і можете будувати плани на майбутнє. Не варто оформляти візу і міняти паспорт. Оформлення документів затягнеться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки зростають. Купіть подарунки для себе і рідних. Завітають гості, нечесні на руку. Зберігайте гроші і прикраси у надійному місці. Остерігайтеся мстивих знайомих. Вони усміхатимуться, але не пропустять нагоди насолити.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі засмучуватися через критику. Хто б що не говорив, робіть свою справу чесно – і результат не забариться. Кохані запросять до кінотеатру. Насолодіться разом романтичною комедією чи пригодницьким бойовиком.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на 2023 рік. Які знаки розбагатіють і матимуть усе, чого забажають.

Зараз ви читаєте новину «У житті яких знаків розпочинається найуспішніший період – гороскоп на 16 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути