Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 06:38

У жінки через декілька днів помруть дочка та батько – вона публікувала зворушливі фото
6

"Через декілька днів мені доведеться хоронити цю прекрасну дівчинку, потім мені доведеться поховати свого батька", - жінка публікувала вражаюче несамовитий знімок свого невиліковно хворого батька, який плаче поряд із їх 5-річною дівчинкою. У дитини рак.

Лікарі прогнозують, що вони помруть протягом тижня…

Дочка Еллі Паркер із Флориди, США, має агресивну форму раку мозку. На її лікування потрібно 300 тисяч доларів. Кошти збирають, але того, що поки є, - виявилось недостатньо. У її батька Шона Петерсона – руйнівне неврологічне захворювання. Діагноз поставили в 2006 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саша Рожок потребує пересадки кісткового мозку – необхідно зібрати 140 тис. євро

Елла поділилась фотографією у соцмережі в неділю. Її дочка обкладена безкінечними пристроями, трубками, які підтримують у ній життя. Її дідусь сидить поряд у кріслі і плаче. Вираження агонії на його обличчі передає біль, яку вся родина змушена терпіти.

Через декілька днів після публікації Елла написала: "Принцеса ще з нами. Її пульс ми не відчуваємо, але можемо спостерігати його на екрані. Диво ще може статися… Сьогодні було дуже складно, я не знаю, що робитиму наступні години".

27-річна австралійка написала зворушливого листа перед тим, як померти від раку. Дівчина закликає людей перестати хвилюватися через безглузді стреси. "Я просто хочу, щоб люди перестали турбуватися про маленькі, безглузді стреси в житті. Дівчина переконувала інших проводити час із друзями і рідними і цінувати це більше, ніж, наприклад, покупки нових речей.

Зараз ви читаєте новину «У жінки через декілька днів помруть дочка та батько – вона публікувала зворушливі фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути