Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 10:40

У Владивостоку відбулася бійка між китайськими і російськими студентами

Масова бійка між китайськими і російськими студентами відбулася у вівторок у Владивостоку біля будівлі університету економіки і сервісу, є постраждалі, повідомив представник прес-служби УВС Приморського краю.

"Бійка відбулася близько 14.00 за місцевим часом на вулиці поряд з будівлею Владивостоцького державного університету економіки і сервісу (ВГУЕС). Учасники колотнечі пустили в хід ножі, декілька чоловік було госпіталізовано з легкими пораненнями", - сказало джерело.

Він додав, що учасники колотнечі затримані і доставлені у відділення міліції, ведеться розгляд.

Як повідомив заступник першого проректора ВГУЕС по зв"язках з громадськістю Андрій Калачинський, за попередніми даними, учасниками колотнечі із сталі студенти-китайці, що навчаються в Далекосхідному державному технічному університеті (ДДТУ), і російські студенти, що навчаються у ВГУЕС.

"Точна кількість учасників бійки невідома. За словами очевидців, на місці колотнечі бачили близько 20 китайських студентів. Також невідома точна кількість постраждалих, "швидка допомога" відвезла три чи чотири людини. Зараз ми з"ясовуємо подробиці того, що відбулося", - сказав Калачинський.

Калачинський уточнив, що уникнути жертв в ході бійки вдалося завдяки професійним діям охорони ВГУЕС. Служба охорони вчасно відмітила скупчення людей у будівлі університету і викликала міліцію, а також негайно втрутилася в колотнечу і почала рознімати тих, хто бився, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Владивостоку відбулася бійка між китайськими і російськими студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути