Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 11:12

У Владивостоку пройде аукціон шпаргалок

Студенти Владивостока у Тетянин день, 25 січня, проведуть аукціон шпаргалок і ярмарок раритетів. Про це повідомила директор Академії студентських лідерів Далекосхідного державного технічного університету Людмила Коростей.

Як стало відомо, конспекти, реферати і шпаргалки по різних дисциплінах у фонд аукціону нададуть студенти старших курсів.

Розплачуватися за аукціонні лоти студенти будуть спеціальними жетонами, виграними в різних конкурсах, які пройдуть у Тетянин  день у Молодіжному центрі ДСДТУ.

Окрім аукціону, планується провести ще й ярмарок студентських раритетів. Тут можна буде купити фотографію ректора університету, на якій він сфотографований  у роки навчання у вузі, статуетку студентської "богині" Халяви і навіть зошит з конспектами кіногероя Шурика.

У каплиці святої Тетяни при університеті в день студентів пройде святкова служба. У Молодіжному центрі виступлять творчі колективи і команда КВН. Завершить свято дегустація гарячої каші з польової кухні, розгорненої перед будівлею вузу, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Владивостоку пройде аукціон шпаргалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути