середа, 25 листопада 2020 13:09

У Вінниці карантин вихідного дня хочуть перенести на будні

У Вінниці карантин вихідного дня хочуть перенести на будні
Вінницька міськрада буде впроваджувати антикризові заходи, зокрема, ініціюватиме звільнення підприємців І та ІІ груп від сплати єдиного податку. Фото: pixabay.com

Оскільки заклади харчування отримують основний прибуток саме у вихідні, суботу та неділю для вінницьких рестораторів планують зробити робочими.

Карантин вихідного дня хочуть перенести на понеділок-вівторок, повідомляє Vlasno.info.

"Ми пропонуємо обласній комісії ТЕБ та НС перенести умовні вихідні на понеділок і вівторок. Якщо комісія підтримає, сподіваюся, підприємцям буде легше працювати і вони отримають виторг і зможуть виплатити всю заробітну плату своїм працівникам. Це складний період і потрібно з нього виходити. Таке ж звернення написали до прем'єр-міністра України", - повідомив заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Він зауважив, що Вінницька міськрада впроваджуватиме антикризові заходи, зокрема, ініціюватиме звільнення підприємців І та ІІ груп від сплати єдиного податку на 2 місяці 2021 року.

"Не знаю, чи вдасться це зробити, але будемо пробувати. Плануємо також продовжити програму компенсації пільгових кредитів і продовжити на новостворених робочих місцях сплату ЄСВ на мінімальну заробітну плату. За моєю інформацією, не всі зможуть продовжити роботу, якщо в Україні запровадять повний локдаун", - додав Очеретний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці не ставитимуть головну ялинку

Ужгородська міськрада звільнила підприємців І та ІІ груп від сплати єдиного податку, а також податку на землю та за оренду комунального майна. Про це повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці карантин вихідного дня хочуть перенести на будні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути