Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2006 13:35

У Великобританії 12-річний підліток обійшов без документів усі заходи безпеки аеропорту

У Великобританії 12-річний підліток зміг потрапити на борт літака без документів, не дивлячись на підвищені заходи безпеки, повідомила сьогодні британська телерадіокомпанія "Бі-Бі-Сі".

Підліток, який, як з"ясувалося, втік з дитячого будинку міста Біркенхед, поблизу Ліверпуля, зміг пройти всі служби контролю в лондонському аеропорту Гетвік і потрапити на борт літака авіакомпанії Monarch, який прямував до Лісабона. При цьому у нього не було ні квитка, ні посадочного талона, ні паспорта. Як тільки екіпаж літака запідозрив недобре - повідомив про подію в служби аеропорту і поліцію.

За даними телеканалу Sky News, після інциденту підлітка у супроводі 2-х офіцерів поліції доставили назад у дитячий будинок.

У заяві аеропорту Гетвік (BAA Gatwick) наголошується, що хоча хлопчик зміг безперешкодно пройти через повний процес контролю безпеки, в аеропорту "упевнені, що він не представляв ніякої загрози пасажирам, екіпажу або літаку".

- На даний час проводиться повне розслідування інциденту, - вказується у заяві.

Заходи безпеки в британських аеропортах були значно посилені після розкритої 10-го серпня терористичної змови для підриву британських і американських літаків, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії 12-річний підліток обійшов без документів усі заходи безпеки аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути