середа, 03 жовтня 2007 09:28

У Туреччині охорона готелю зламала руку журналістці з Росії

У Туреччині охорона готелю Sungate Port Royal зламала руку російській журналістці. В результаті бійки між постояльцями і охоронцями постраждали й інші росіяни.

Потерпілою від незграбних дій сек"юрити виявилася ведуча з санкт-петербурзького телеканалу СТО Мар"яна Анохіна. Вона просто опинилася поряд з тими, що б"ються,  і охоронці зачепили її палицею.

В результаті колотнечі  28 вересня трьох російських туристів доставили у поліцейську дільницю і згодом виставили з готелю. Росіяни запевняють, що їх били охоронці фешенебельного готелю, розташованого у селищі Бельдібі недалеко від міста Кемер.

За словами одного з потерпілих, інцидент стався близько четвертої  ранку  у п"ятницю у барі готелю. "Я не знаю, з чого почалася бійка, пролунав хлопок  від удару, і чоловік - що перший постраждав - просто впав на наший столик", - повідомив потерпілий.

Кваліфікованої медичної допомоги побиті не отримали. Не дивлячись на численні гематоми і розтини тканин, їм просто заклеїли рани пластиром, пише газета "Новый регион - 2".

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині охорона готелю зламала руку журналістці з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути