понеділок, 27 січня 2014 21:24

У трьох районах Вінниччини створили Народні Ради

У трьох районах Вінниччини створили Народні Ради
Олексій Фурман Фото: ilikenews.com

27 січня о 15-й годині члени виконкому Вінницької Народної Ради повідомили, що на Вінниччині у трьох райцентрах створено Народні Ради.

За словами співголови ВНР Олексія Фурмана, створення районних Народних Рад пройшло без захоплення адмінбудівель. Хоча деякі районні активісти були готові захопити райради. Мовляв, тільки дайте команду.

"У Ямполі, Калинівці та Немирові такі Ради працюють паралельно зі звичайними. Там теж затверджений виконком Народних Рад. Поки що знаходяться в партійних офісах опозиції. Пізніше буде вирішено питання їх базування в приміщеннях теперішніх райадміністрацій ", - сказав він.

Після формування нового Уряду Народні Ради планують узаконити.

"Звісно, що ці Народні Ради повинні працювати замість теперішніх. Державні адміністрації анулюються. Вони показали, що працюють не для народу, а для влади. Вірніше, для кланів від влади. Тепер будуть працювати тільки Народні Ради і виконком Народних Рад. Вони візьмуть на себе обов'язки теперішніх управлінь та відділів. Поки що в області всі працюємо паралельно. Нічого, що на сесії не затвердили бюджет. Без прийняття бюджету область може "протягнути" три місяці. Але так приймати бюджет неправильно. Спочатку бюджет повинні затвердити сільські громади, потім — районні, обласні. І тільки тоді можна приймати державний. А то Азаров грозиться: "А ми тим повсталим областям грошей не дамо, то самі до нас прибіжать", - розповів нардеп Володимир Яворівський, який протягом дня проводив перемовини з владою.

Планується створення районних Народних Рад і в інших райцентрах області.

Зараз ви читаєте новину «У трьох районах Вінниччини створили Народні Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути