Ексклюзиви
субота, 05 липня 2008 12:27

У Тіни Кароль немає часу завести дитину (ФОТО)
6

E-motion з"ясував, що заважає співачці з головою зануритися в сімейне життя.

Після того, як Тіна Кароль повінчалася зі своїм продюсером Євгенієм Огіром, вона зникла.

- Відносини двох людей - це настільки особистий простір, що навіть людині публічній часто хочеться його приховати від сторонніх очей, адже щось же повинне залишатися таємницею, - так відповіла Кароль на питання, чому вона довгий час приховувала факт свого заміжжя.

Здавалося, що співачка "залягла на дно". Припускали, що вона відправилася з чоловіком на якийсь курорт. E-motion вирішив дізнатися, чим же насправді займалася Кароль весь цей час.

- У неї були гастролі, - повідав нам PR-директор співачки Павло Подопрігора. - На відпочинок часу немає. А медовий місяць вже був - взимку, коли Тіна і Євгеній їздили на Мальдіви. Зараз же ніяких подорожей не буде, оскільки на найближчі два місяці заплановано більше 20-ти концертів. Це два тури на півдні України (Крим, Одеса). Перший стартує вже наступного тижня, а другий в серпні. Причому це будуть ідентичні тури. В тому сенсі, що міста будуть ті ж. Адже на курортах постійно міняється потік туристів.

Графік концертів дійсно напружений... А тільки нещодавно з"явилася інформація, що Тіна Кароль готується стати мамою і відмінить всі гастролі. Приводом для таких чуток стала церемонія вінчання, на яку, на думку деяких присутніх, красуня-наречена з"явилася в досить вільній сукні. Причому під нею нібито було помітно збільшений животик. Цю деталь відразу ж підхопили багато ЗМІ. "Кароль вагітна!" - такі заголовки раз у раз з"являлися в Інтернеті. Але, судячи з усього, найближчим часом Тіна мамою ставати не збирається. В усякому разі, наврядче б вагітна співачка, зважилася на два напружені гастрольні тури, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «У Тіни Кароль немає часу завести дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути