Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2019 20:51

У Тимошенко презентували програму забезпечення військових житлом

У Тимошенко презентували програму забезпечення військових житлом
Воєнний кабінет Тимошенко розповів, як забезпечити військових житлом. Фото: Profidom

Воєнний кабінет Юлії Тимошенко розробив програму забезпечення українських військових службовим житлом на період проходження служби і власним житлом на пільгових умовах.

"Головне в цій програмі – система забезпечення власним житлом військовослужбовців. Вона стимулює молоду людину йти в армію, стимулює військових підписувати нові контракти і продовжувати службу в армії", – розповів координатор кабінету Андрій Сенченко, передає прес-служба партії "Батьківщина".

За його словами, Україні потрібна професійна контрактна армія. Водночас для того щоб наші бійці були професіоналами, вони повинні бути вмотивовані служити тривалий строк.

"Саме така програма, майже вперше в історії України, дає чіткі відповіді військовим, як реально отримати житло, а не обіцянки. І кожен з них зможе скористатися програмою практично з першого місяця своєї служби", – наголосив Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носять стовп і штовхають БТР: як складають іспит на берет українського морпіха

Він зазначив, що програма забезпечення житлом стане заохочувальною частиною воєнного контракту, також розробленого командою Тимошенко. Новий документ повинен сформувати принципово інші відносини між військовими та державою і забезпечити гідну систему соціального захисту для військових та їх родин.

Військові, що служать в районі операції Об'єднаних сил, голосуватимуть на виборах президента 2019 так само, як і решта громадян України. Віддати свій голос військові зможуть із паспортом на виборчих дільницях.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко презентували програму забезпечення військових житлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути