середа, 04 листопада 2009 12:26

У Тернополі не буде працювати жоден промисловий ринок

У Тернополі не буде працювати жоден промисловий ринок

У Тернополі тимчасово припинено роботу промислових ринків.

Відповідне рішення ухвалив міськвиконком, враховуючи рішення позачергового засідання державної надзвичайної протиепідемічної комісії, а також рішення надзвичайної протиепідемічної комісії Тернополя.

Також виконком прийняв рішення запобігати виникненню стихійної торгівлі у Тернополі.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з соціальних питань Романа Легкого і начальника міськвідділу міліції Михайла Денисовського.

У свою чергу комісія, крім рекомендації тимчасово припинити роботу ринків промислової групи товарів і заборонити роботу всіх стихійних ринків в населених пунктах області, доручила забезпечити дезрежим на ринках продовольчої групи товарів.

Також доручено запровадити посилений протиепідемічний режим на автовокзалах і автостанціях, при перевезеннях пасажирів, забезпечити в достатній кількості засобами індивідуального захисту (марлевими пов"язками, гумовими рукавичками, респіраторами і т. п.) водіїв транспортних засобів, обслуговуючий персонал автовокзалів і автостанцій та їх обов"язкове застосування в період робочого часу.

Крім того, у салонах транспортних засобів перед відправленням у рейс, поверненням з рейсу і періодично в приміщеннях автовокзалів і автостанцій працівники зобов"язані проводити дезінфекційні заходи.

Також дано доручення опрацювати порядок взаємодії персоналу автовокзалів і автостанцій з лікувальними установами, у разі виявлення підозри захворювання на грип як серед пасажирів, так і серед обслуговуючого персоналу.

В Україні 30 жовтня почалася епідемія високопатогенного грипу A/H1N1.

4 листопада головний санітарний епідеміологічний лікар України Олександр Біловол повідомив, що в Україні внаслідок захворювання на грип і ГРВІ померла 81 людина.

Офіційно зареєстровано 450 тис. хворих за станом на 1.00. 4 листопада.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі не буде працювати жоден промисловий ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути