Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 16:18

У Сумах п"яний водій-інвалід зіткнувся з 5 машинами і продавцями обідів

За годину чоловік спромігся розбити 5 машин і тяжко травмувати жінку. Винуватця ДТП переслідували розлючені водії пошкоджених автомобілів. Наздогнали, лише коли "Таврія" втікача від численних зіткнень зупинилася.

Автородео стартувало на околиці міста. Водій "Таврії" наїхав на "Жигулі" і, не зупиняючись, почав тікати з місця аварії. Власник пошкодженого автомобіля взявся наздоганяти винуватця, але незчувся, як знову вскочив у халепу.

За кілька метрів втікач протаранив ще один автомобіль – ВАЗ-2105, але і цього разу не збирався зупинятись. А відтак кількість його переслідувачів подвоїлась.

Під час погоні власник "Таврії" заїхав на територію авторинку і врізався в продавців обідів на узбіччі. Від наїзду тяжко постраждала 25-річна жінка. У неї переламані кістки тазу. За свідченням очевидців, водій рухався на швидкості 100-120 кілометрів за годину.

Покинувши травмовану жінку шалена "Таврія" зіткнулась з мікроавтобусом "Мерседес", який по інерції зачепив ще одну автівку. Від численних аварій легковик втікача сильно понівечило. Його зупинили працівники авторинку. Сам винуватець ДТП прямував до Конотопа, скільки випив – не пам"ятає.

Як з"ясувалося, затриманий водій кермував "Таврією" з ручним управлінням, він інвалід без ноги. За годину мандрівки він збив людину й пошкодив 5 автомобілів. Свій вчинок пояснює просто – дуже поспішав додому, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах п"яний водій-інвалід зіткнувся з 5 машинами і продавцями обідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути