понеділок, 29 березня 2010 15:07

У столичній підземці посилили заходи безпеки

У столичній підземці посилили заходи безпеки

Прес-секретар МВС України в місті Києві Володимир Поліщук заявив, що у зв"язку з вибухами в московському метро в столичній підземці посилили заходи безпеки.

Як повідомляє агентство ІМК, зокрема, за словами Поліщука, прийнято рішення посилити охорону на станціях переходу в метрополітені.

"Там, де був один, зараз два співробітника міліції, а на інших станціях група контролю з керівного складу управління охорони метрополітену контролює, як здійснюється охорона метрополітену", - сказав Поліщук.

Нагадаємо, в понеділок, 29 березня о 7:50 за московським часом (6:50 за Києвом) у другому вагоні потягу на станції московського метро Луб"янка стався вибух. Через півгодини вибух пролунав на станції метро Парк культури.

Внаслідок двох вибухів загинули, за різними даними, від 35 до 37 людей і ще 73 отримали поранення.

Як повідомив глава ФСБ, до вибухів у московському метро, за попередньою версією, причетна терористична група, що має відношення до Північного Кавказу. Раніше, співробітники правоохоронних органів виявили фрагменти тіл, які, ймовірно, належать терористкам-смертницям, які здійснили теракти.

Представник СКП РФ Володимир Маркін заявив, що терористок, можливо, вдасться пізнати, так як їхні обличчя не постраждали. Також у Москві оголошені в розшук дві жінки, що супроводжували терористок-смертниць.

Зараз рятувальники почали піднімати на поверхню тіла загиблих під час вибуху на станції московського метро Парк культури. Незадовго до цього підйом тіл почався на станції Луб"янка, де бомба вибухнула приблизно за годину до теракту на станції Парк Культури.

Зараз ви читаєте новину «У столичній підземці посилили заходи безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути