Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 13:04

У США знайшли труп легендарного вампіра (ФОТО)

 У штаті Техас виявили труп чупакабри (chupacabra). Тіло легендарної тварини, видно, збитої машиною, знайшла Філіс Каньйон.

Жінка раніше жила в Африці протягом чотирьох років, вона пристрасний мисливець, в числі її трофеїв - зебра та інші екзотичні тварини. Проте звір, якого Філіс знайшла на узбіччі дороги поряд з її ранчо в Куеро, у 130 км. південно-східніше Сан-Антоніо, спантеличив навіть її.


Каньйон вважає, що це саме чупакабра, яка смокче кров з тварин. За її словами, це дуже потворна істота. У нього великі вуха, величезні криві зуби і лиса голова, покрита сірувато-синьою шкірою. Поки голову звіра фермерша зберігає в холодильнику і готова надати її для вивчення зоологам.


Як затверджує Філіс, вона і її сусіди за 4 дні в липні виявили тіла трьох таких звірів, кожне вагою близько 18 кг Голову однією чупакабри жінка вирішила зберегти. Фермерша підозрює, що саме ці хижаки за останніх декілька років убили 26 її курчат, передає АР.
Зараз ви читаєте новину «У США знайшли труп легендарного вампіра (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути