Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 13:42

У США вагітний чоловік готується народити дівчинку (ФОТО)

Чоловік, який раніше був жінкою, написав статтю в один з американських журналів, в якій стверджує, що він на п"ятому місяці вагітності. Видання публікує фотографію його, що знаходиться на 22-му тижні: рослинність на обличчі, чоловічі плоскі груди - і набряклий живіт.

Стаття, названа "Пологи любові", вийшла в останньому номері лос-анджелесського журналу TheAdvocate, аудиторію якого складають лесбіянки, геї, бісексуали і транссексуали.

Томас Беаті, який з"явився на світ жінкою, сам себе називає "чоловіком-транссексуалом". У своїй статті він признається, що рішення завести дитину "було зустрінуте проявами дискримінації і справжнім знущанням з боку медичних працівників".

Як випливає з цієї статті, Беаті пройшов через операцію зі зміни статі, але обмежився лише маніпуляціями з грудьми і тестостеронової терапією, а на внесення якихось змін до статевих органів, що дісталися йому від народження  не зважився. З юридичної точки зору Беаті є чоловіком.

Разом з дружиною Ненсі вони живуть в Бенде (штат Орегон). Подружжя, яке нерозлучне вже 10 років, захотіло завести дітей. Але Ненсі, якою через гострого ендометріозу довелося видалити матку, не могла мати дітей. Тому вони вирішили, що дитину повинен виносити Томас.

Він перестав робити ін"єкції гормональних препаратів, і у "нього" знову почалися місячні.

Через рік, змінивши дев"ять докторів, Томас, нарешті зміг зачати від замороженої донорської сперми, але виявилось, що у нього позаматкова вагітність, яка вимагає хірургічного втручання. Але все пройшло успішно: На початку липня у Томаса і Ненсі повинна народитися дочка.

"Яке це - бути вагітним чоловіком? - пише він. - Приголомшливо. Не дивлячись на те, що усередині мого зростаючого живота зріє нове життя, у мене немає ніяких сумнівів з приводу моєї статевої приналежності. У технічному сенсі я сприймаю себе як сурогатну матір своєї дитини, і при цьому я не перестаю відчувати себе чоловіком. Ненсі відноситься до мене як до чоловіка, який виношує нашу дитину. Я буду батьком своєї дочки, а Ненсі буде її матір"ю", повідомляє TheTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «У США вагітний чоловік готується народити дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути