Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 19:04

У США суд засудив трьох грабіжників до вивчення англійської мови

У США суд округу Люцерни засудив трьох грабіжників, які розмовляли испанською, до вивчення англійської мови. Якщо через рік молоді люди не вивчать мову і не знайдуть постійну роботу, вони будуть поміщені у в"язницю на термін від чотирьох місяців до року. Луіс Рейес, Рікардо Домінгес і Рафаель Гусман-Матео звинувачувалися в спробі пограбування перехожих весною 2007 року.

За словами перехожих, які постраждали від дій хуліганів, декілька осіб, серед яких були і підсудні, приставали до них на вулиці з вимогою поділитися марихуаною. Потім злочинці ударили перехожих по голові і почали погрожувати їм пістолетом, повідомляє ВВС.

Своє незвично м"яке рішення відносно грабіжників суддя Пітер Олсевськи пояснив тим, що він вирішив допомогти молодим людям, яким навіть в залі суду довелося скористатися допомогою перекладача, почати нове життя доброчесних американських громадян, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «У США суд засудив трьох грабіжників до вивчення англійської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути