понеділок, 14 січня 2008 20:29

У США поставили пам"ятник курчатам-жертвам фаст-фуда

У США захисники прав тварин поставили пам"ятник курчатам, "замученим" однією з найвідоміших в світі мереж ресторанів швидкого харчування, - KFC.

Активісти організації "Люди за етичне поводження з тваринами" (PETA) поставили надгробок на згадку про курчат в американському Луїсвіллі в штаті Кентуккі поряд з могилою засновника KFC.

"Відвідувачі кладовища Кейв Хілл в Луїсвіллі, де знаходиться могила засновника KFC Харланда Сандерса, тепер можуть побачити новий надгробок, присвячений "Доброму другу курчат", на якому зроблений напис", - мовиться в повідомленні організації.

Якщо прочитати перші букви рядків напису на сірому надгробному камені, які виділені червоним кольором, то вийде "KFC катує птахів", уточнює організація захисту тварин.

За словами Метта Прескотта, який в PETA веде напрям KFC, цей камінь нагадуватиме людям, що KFC "стоять за жорстокістю і смертю".

У свою чергу, представник штаб-квартири KFC в Луїсвіллі Рік Мейнард заявив РІА Новини, що своїми діями PETA "споганила кладовище".

"Люди побачать в цьому те, чим це є - огидне і неповажне осквернення місця поховань. Вони знову перейшли межу і продовжують спотворювати програму KFC, що веде в індустрії, по благополуччю тварин", - сказав Мейнард.

Компанія KFC відома своїми ресторанами швидкого харчування, в яких велика частина страв приготована з курятини. Це одна з найбільших в світі мереж закусочних з 11 тисячами ресторанів в 80 країнах, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У США поставили пам"ятник курчатам-жертвам фаст-фуда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути