Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 12:12

У США покажуть стародавні руїни штучного походження на Місяці

Колишній керівник фотослужби місячної лабораторії НАСА Кен Джонстон проведе у вівторок у Національному клубі друку у Вашингтоні прес-конференцію, де оприлюднить дані про знахідку американських астронавтів на Місяці, які уряд США, за його твердженням, тримав у секреті протягом 40 років. У поширеному в Вашингтоні повідомленні про прес-конференцію стверджується також, що ця засекречена знахідка може бути причиною нової місячної "гонки", яку розпочали США, Росія, Японія, Китай та Індія, повідомляє РИА Новости.

У повідомленні стверджується, що 40 років тому під час здійснення програми висадки на Місяць американські астронавти виявили і сфотографували на місячній поверхні якісь "стародавні руїни штучного походження" і виявили раніше невідому технологію управління гравітацією, але ці дані були повністю засекречені урядом США, і очолювана Джонстоном фотослужба отримала наказ знищити всі фотографії знайдених на Місяці об"єктів.

Джонстон стверджує, що, порушивши наказ, таємно зберіг декілька знімків, які будуть обнародувані у вівторок у Вашингтоні.

У повідомленні стверджується, що 23 жовтня Джонстон був виключений із числа учасників громадської програми Лабораторії з вивчення реактивного руху НАСА з популяризації космічних досліджень і що це виключення є наслідком того, що Джонстон розповів про таємно збережені їм місячні знімки авторам нової книги "Темна місія - секретна історія НАСА".

Разом із Джонстоном на прес-конференції виступить один із співавторів цієї книги, колишній консультант НАСА і відомий у США популяризатор всіляких "космічних таємниць" Річард Хогланд.

Хогланд і Джонстон мають намір представити також документи, які доводять, що, на їх думку, всупереч загальноприйнятим уявленням про цивільний характер діяльності НАСА головне американське космічне відомство насправді є закамуфльованим "оборонним відомством США", наділеним правом без контролю з боку конгресу засекречувати важливу інформацію наукового і технічного характеру.

Зараз ви читаєте новину «У США покажуть стародавні руїни штучного походження на Місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути