четвер, 05 липня 2007 14:58

У США почали виробництво літаючих тарілок

Американська компанія почала виробництво 2-місцевих літаючих тарілок, і продаватиме їх всім охочим вже в 2008 році приблизно за 90 тисяч доларів. Самі апарати готові і багато разів випробувані - вони дійсно вертикально злітають і сідають.

Компанія Moller International оголосила, що підготувала важ інструментарій і почала проводити частини для свого транспортного засобу M200G Volantor, що має форму блюдця розміром з маленький автомобіль.

Діаметр тарілки - 3 метри, висота близько метра. Середня швидкість - 80-120 км/ч, максимальна, - 160 км/ч. Запас ходу теж 160 км. А висота польоту обмежена електронікою на рівні трьох метрів. Для управління тарілкою не буде потрібно якесь значне навчання і навіть отримання спеціальної ліцензії: купив - по-швидкому розібрався в простому інтерфейсі - і полетів.

Серійне виробництво і насправді стартувало: шість фюзеляжів вже готові, і компанія заявляє про можливість випускати по одному фюзеляжу в день. А всі зацікавлені в покупці M200G можуть зарезервувати собі машину і внести за неї перший внесок. Як тільки транспортний засіб буде повністю готовий до виходу на ринок, його творці влаштують презентацію в Девісі, Каліфорнія.

Розробкою машин, що літають, містер Моллер почав займатися більше 40 років тому, повідомляє Vip.ua.

Зараз ви читаєте новину «У США почали виробництво літаючих тарілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути