Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 09:59

У США могильники оголилися для календаря (ФОТО)

У США вийшов календар "Чоловіки в морзі-2008", в якому знялися голі працівники похоронних бюро. Доходи від його продажу підуть на добродійність, повідомляє AP.

Перший такий календар з"явився в 2007 році. Його випустив керівник похоронного бюро з міста Лонг Бич в штаті Каліфорнію Кен Маккензі, який також знявся на його сторінках. Всі доходи від календаря йдуть KAMM Cares, добродійній організації, яку Маккензі заснував на честь своєї сестри, що перенесла рак грудей.

Організація надає гранти жінкам, яким потрібна допомога під час лікування. Цього року Маккензі був удостоєний нагороди за свою добродійну діяльність.

Маккензі говорить, що календар покликаний зруйнувати стереотипи щодо людей, які займаються похоронами. "Ми зовсім не сиві горбаті люди" похилого віку, - сміється він.

22-річний Тревіс Бартон, який в календарі став "Містер березень" є студентом Інституту похоронних послуг в місті Даллас. Тревіс розповідає, що вирішив взяти участь в конкурсі, побачивши рекламну брошуру. На своє здивування, він опинився серед 25 півфіналістів, яким належало позмагатися за 14 фінальних місць.

Деяким учасникам потрібно було скинути вагу, іншим навпаки - набрати. "Я почав тренуватися по три години в день, щоб наростити м"язи. До зйомок, які проходили в Каліфорнії, я набрав десять фунтів", - говорить Тревіс.

"Друзі часто сміються наді мною із цього приводу, але я думаю, що справа того варта. Кожна людина знає кого-небудь, хто зіткнувся з раком грудей. Цей календар робить добру справу", - відзначила молода людина, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У США могильники оголилися для календаря (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути