четвер, 18 червня 2009 13:29

У США через 54 роки знайшлася загублена дитина

У США через 54 роки знайшлася загублена дитина
Американець Джон Роберт Барнс в березні звернувся в поліцію з твердженням, що він є Стівеном Дамманом, зниклим 54 роки тому у віці двох років. ДНК-тест підтвердив припущення жителя американського штату Мічиган, який вважає, що він є Стівеном Дамманом, який загадковим чином зник в штаті Нью-Йорк більш ніж півстоліття тому.

Стівен Дамман зник в 1955 році. Його мати Мерлін Дамман залишила його з молодшою сестрою Памелою на вулиці у булочній в Лонг Айленді, але, повернувшись через деякий час, дітей не знайшла. Трохи пізніше її молодшу доньку виявили в колясці цілою і неушкодженою, а Стівен пропав безслідно.

У оголошеннях, розклеєних поліцією, повідомлялися, що у зниклого хлопчика були світле волосся, блакитні очі і невеликий шрам під підборіддям. Дитину шукали тисячі добровольців. Історія із зникненням хлопчика привернула величезну увагу громадськості. Через рік після його зникнення американський журнал Saturday Evening Post навіть узяв інтерв"ю у його матері.

Як повідомили в поліції, чоловік розшукав Памелу Дамман, яка, як він припустив, могла бути його сестрою, і вони здали аналізи на ДНК. Тест показав, що вони "можливо" є братом і сестрою.

У ФБР ці дані не підтверджують і не заперечують, чекаючи результатів власного дослідження, передає РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «У США через 54 роки знайшлася загублена дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути