середа, 29 липня 2009 16:06

У Сімферополі згоріла маршрутка

У Сімферополі згоріла маршрутка

У Сімферополі в середу повністю згорів маршрутний автобус "Богдан". Пасажири і водій не постраждали.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму, о 13.20 в міськуправління МНС надійшов дзвінок про те, що на вулиці Маяковського недалеко від магазина "Фуршет" горить автобус "Богдан", що їхав за маршрутом N61.

"Я їхав з Центрального ринку у бік Свободи. У салоні знаходилося більше 20 пасажирів. Раптово я відчув запах гару і побачив дим, що йде з-під панелі приладів. Я швидко зупинив машину, повернув гроші за проїзд всім пасажирам і попросив їх покинути салон", - передає розповідь водія автобуса прес-служба.

Маршрутка почала наповнюватися димом. Водій схопив вогнегасник і спробував згасити полум"я, що розгорається, але зусилля виявилися марними - в лічені хвилини автобус практично повністю згорів.

Прибулі на місце рятувальники МНС залили палаючий "Богдан". В результаті пожежі постраждав ще один автомобіль, припаркований до узбіччя. Маршрутка, що горіла в метрі від легкового "Мерседеса", зіпсувала бік іномарки. У "Мерседеса" від жару оплавилися фари, порепалася фарба і вилетіло скло.

Причина і збиток від раптового загоряння встановлюються. За попередніми даними, пожежа сталася через коротке замикання електропроводки.

У прес-службі відзначили, що за останній місяць це вже другий випадок загоряння маршрутного автобуса. Два тижні тому за аналогічних обставин згорів автобус в Судаку. Ні пасажири, ні водій, на щастя, не постраждали.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі згоріла маршрутка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути