четвер, 22 липня 2010 08:45

У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку

У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку

У Сімферополі в середу в результаті вибуху в квартирі багатоповерхового будинку серйозно постраждав її 70-річний господар.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму, 21 липня о 12.36 в міське управління МНС Сімферополя поступило повідомлення про те, що на вулиці Заліській в будинку N 72 горить одна з квартир на п'ятому поверсі. На місце події виїхали 4 пожежних відділення. Як розповіли свідки події, перед пожежею стався вибух у кімнаті, від якого вилетіло скло і постраждала внутрішня міжкімнатна перегородка.

У будинку горіла одна з кімнат у двокімнатній квартирі, площа пожежі склала 15 кв м. Гасіння пожежі ускладнювалося високою температурою, а задимлення в квартирі було таким сильним, що рятувальники ухвалили рішення тимчасово евакуювати мешканців зі всього під'їзду. З вогнем рятувальники справилися всього за декілька хвилин.

"Біля будинку на землі виявили хазяїна квартири, який впав з п'ятого поверху. В 70-річного чоловіка обпалено 100% тіла. Також він одержав безліч травм. У важкому стані його доставили в 6-у міськлікарню", - повідомили в МНС.

У даний час встановлюється, з якої причини, від вибухової хвилі або від больового шоку, господар кімнати випав з п'ятого поверху. Також фахівці з'ясовують причину вибуху і пожежі.

На місці проводиться розслідування.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі через вибух евакуювали жителів будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути