Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 22:20

У Севастополі побили російського військового

Співробітники севастопольської міліції затримали трьох будівельників за нанесення тяжких тілесних ушкоджень військовослужбовцеві російської армії, повідомляє відділ зв"язків з громадськістю УМВД України в Севастополі у вівторок.

Згідно з інформацією міліції, пізно увечері 28-річний чоловік повертався із служби додому в гуртожиток селища Кача. Біля свого під"їзду він побачив трьох чоловіків, що сиділи на лавці. Чоловіки були явно п"яні і голосно сперечалися між собою заважали жителям гуртожитку відпочивати. Військовослужбовець попросив їх не шуміти, проте чоловіки сприйняли зауваження агресивно, збили його з ніг і почали бити. Удари наносили, в основному, по голові.

"Звільнившись від хуліганів, він насилу дійшов до квартири і ліг спати. Вранці дружина не змогла його розбудити. Викликала швидку допомогу. Постраждалого доставили в госпіталь ЧФ РФ без свідомості у важкому стані. Лікарки визначили, що він в комі", - наголошується в повідомленні.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники міліції затримали хуліганів.

Як розповів начальник міського відділення міліції Нахімовського РО УМВД міста Севастополя Кирило Шпігель, зловмисники, жителі Рівненської області недавно приїхали до Севастополя працювати будівельниками. Тимчасово проживали в підвальному приміщенні гуртожитку в селищі Кача.

Відносно правопорушників порушена кримінальна справа по статті 121 Кримінального кодексу України - "умисне тяжке тілесне ушкодження", повідомляє Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «У Севастополі побили російського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути