неділя, 10 червня 2007 15:34

У Севастополі побили рекорд найбільшого букета квітів

У Севастополі на історичному Малаховому кургані відбулася презентація найбільшого букета квітів в Україні, складеного у вигляді символу міста - пам"ятника "Затопленим кораблям".

Як повідомив організатор проекту Микола Помогалов, "головна мета створення візитної картки Севастополя, заввишки 4 метри 40 сантиметрів і діаметром 3 метри - передати велич і красу не тільки самого пам"ятника, а і Севастополя, який з кожним роком все більше перетворюється з військової бази в Центр туризму".

"Ми хотіли показати, що Севастополь живе не тільки військовими флотами, якимись конфліктами, а створює свята, і не тільки для себе, а для України", - сказав автор проекту.

Згідно з його твердженням, "на будівництво символу міста дизайнери і флористи відібрали 3,8 тисячі квітів шести видів, які понад усе відображають особливості Севастополя, 224- ті роковини заснування якого святкують в ці дні. Серед квітів, які спеціально вирощувалися в розпліднику, - петунія, суфінія і ромашка".

Створення такого творіння стало рекордом, який був зафіксований представниками Книги рекордів України. Після чого частину квітів подарували закоханим парам, а засоби від розпродажу інших пішли на впорядкування Дитячого оздоровчого містечка, пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «У Севастополі побили рекорд найбільшого букета квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути