Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 15:57

У середу синоптики обіцяють сніг

26 березня на території України очікується хмарна погода з проясненнями. У південній частині та східних областях пройде дощ з переходом у мокрий сніг, вранці та вдень місцями сильні опади (лише вночі в центральних, а вдень у північних областях без опадів). Вітер переважатиме західний, 5-10 м/с, вдень у південній частині та східних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, у західних та північних областях 0-5° морозу; вдень 3-8° тепла, у східній частині 7-12° тепла. В Карпатах сніг та мокрий сніг; температура вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

27 березня буде хмарно з проясненнями; вночі сніг; у Криму, Приазов`ї та східних областях дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; вдень в Україні невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі на дорогах країни подекуди ожеледиця.

28 березня мінлива хмарність; без істотних опадів, лише вночі у західній частині невеликий сніг. Вітер переважно північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, вночі 27 березня у південній та східній частині пориви 15-20 м/с, в Криму та Приазов`ї місцями 25 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, 27 березня у південній частині та східних областях, 28 березня на Південному узбережжі Криму 0-5° тепла; вдень 27 березня 3-8° тепла, на півдні та сході, а 28 березня в Україні 7-12° тепла. В Карпатах сніг (вдень 28 березня без істотних опадів); температура вночі 7-12° морозу, вдень 1-7° морозу.

29-30 березня без опадів, лише в західних областях місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом. Температура вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 10-15° тепла.

У м. Києві та області буде хмарна погода з проясненнями. Вночі, вранці мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура у Києві вночі 1-3° морозу, вдень 5-7° тепла, по області вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла.

27 березня утримається хмарна погода з проясненнями; невеликий сніг, вдень з дощем; на дорогах подекуди ожеледиця.

28 березня мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу; вдень 27 березня 3-8° тепла, 28 березня 7-12°.

29-30 березня - без опадів. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 10-15° тепла, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У середу синоптики обіцяють сніг ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути