Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 20:25

У Росії зафіксовані нові випадки пташиного грипу

Другий за місяць випадок пташиного грипу зафіксований в Ростовській області, повідомив в середу представник Південного регіонального центру МНС Росії. "У хуторі Солодка Балка Целінського району в приватному подвір"ї 16 грудня загинули два птахи: одна качка і одна курка. Патматеріали були направлені в Ростовську обласну ветлабораторію", - повідомило джерело.

За його словами, лабораторний аналіз підтвердив вірус пташиного грипу. "Розпорядженням глави Целінського району був накладений карантин на цьому подвір"ї. Проводяться спецзаходи", - відзначив представник МНС.

Смерть курей почалася в кінці листопада на птицефабриці "Гуляй-Борисовська" Зерноградського району Ростовської області. Після того, як було встановлено, що вони загинули від пташиного грипу, ухвалили рішення про знищення всього поголів"я - 500 тисяч курнув. Пізніше була зафіксована смерть свійської птиці на розташованих недалеко від птицефабрики приватних подвір"ях, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Росії зафіксовані нові випадки пташиного грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути