пʼятниця, 16 квітня 2010 13:12

У Росії випустили туалетний папір із зображенням Задорнова (ФОТО)

 

У Владивостоці надійшов у продаж туалетний папір із зображенням Михайла Задорнова. Таким чином жителі міста відреагували на порівняння місцевих жінок з повіями, яке раніше дозволив собі гуморист у своєму виступі.

Незвичайний засіб гігієни з"явився на місцевих лотках за ціною 35 рублів (близько 9,5 грн.). Продавці розповіли, що така висока для цього товару вартість обумовлена тим, що його виготовили за спеціальним замовленням у Китаї. У разі успішної реалізації підприємці будуть привозити в місто більш великі партії за низькою роздрібною ціною.

Рулони називаються "з задоринкою", " Мішка-забіяка " або просто "Михайло Задорнов". І на упаковці, і на самому папері зображений гуморист. Мешканці міста виявляють зацікавленість продукцією.

Причиною нелюбові мешканців Владивостока до Задорнова стали його образливі жарти. У березні під час виступу на "Первом канале" він порівняв місцевих жінок з повіями.

За цей виступ редактор приморської газети "Народне віче" Марія Солов"єнко раніше подала на Задорнова до суду, вимагаючи компенсації в мільйон рублів за образу честі та гідності. Ця жінка відома тим, що в 2007 році на її репліку під час прес-конференції Володимир Путін відповів "ви мене бентежите".

VL.ru

Зараз ви читаєте новину «У Росії випустили туалетний папір із зображенням Задорнова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути