четвер, 27 березня 2008 08:45

У Росії відкрилася школа шоу-менів для дітей

У Красноярську (РФ) відкрилася перша безкоштовна школа шоу-менів для дітей. За один місяць молодих людей у віці від 14 років безкоштовно навчать писати сценарії, режисурі та акторській майстерності. Після закінчення школи діти зможуть вести зовсім різні за стилем розважальні заходи, у тому числі церемонії нагородження, дитячі свята та клубні вечірки.

Організатор проекту - адміністрація району. Тридцять школярів спочатку вивчать теорію, яку потім молоді ведучі повинні застосувати на практиці. Займатися зі школярами будуть досвідчені красноярські ведучі. Вони навчать молодь як рухатися на сцені, що говорити, як одягатися, які зачіску й навіть який макіяж робити. А психологи поділяться секретами, як володіти собою й увагою аудиторії.

Іспитом стане проведення випускниками школи великих святкових заходів, зокрема, Дня міста. За підсумками навчання також буде складена база даних молодих ведучих Красноярська, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «У Росії відкрилася школа шоу-менів для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути