четвер, 14 січня 2016 00:09

У Росії раптово припинили суд над Савченко

У Росії раптово припинили суд над Савченко
Фото: sharij.net

У ростовському Донецьку після новорічних канікул подовжився судовий процес над українською полонянкою. Надію Савченко на 27-й день голодування привезли в суд, але знімати її журналістам дозволили тільки під час 5-хвилинної перерви.

Льотчиця змарніла, сильно схудла і, як заявила на початку засідання, це її "найважчий останній бій". На засіданні адвокат Ілля Новиков просив долучити до справи нові документи невинуватості підзахисної, які він отримав в Україні. Це докази того, що Савченко була викрадена і силою вивезена в Росію, передає "ТСН".

Захист заявив, що причетні до цього низка російських слідчих і ватажок луганських бойовиків Плотницький. Але вже традиційно матеріали адвокатів судді долучати відмовилися. До того ж, неочікувано для всіх, уперше засідання провели в скороченому режимі – його закрили о 16:00 годині під вигуки обурення Надії.

Раніше захисники Савченко зазначали, що вона втратила вже 15 кг. Крім того, шкіра льотчиці набула жовтого відтінку, що може свідчити про серйозні розлади функціонування печінки або підшлункової. Сім'я і захист української льотчиці Надії Савченко дуже стурбовані станом її здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «У Росії раптово припинили суд над Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути