субота, 16 липня 2011 17:46

У Росії поліцейський обпісяв власний кабінет

У Росії поліцейський обпісяв власний кабінет

Головне управління МВС РФ по Санкт-Петербургу і Ленінградської області вивчає відеоролик, який з'явився в інтернеті, на якому поліцейський обпісяв двері власного кабінету. Користувач, що розмістив відеозапис в YouTube, стверджує, що головним героєм ролика є заступник начальника ОВС Ломоносовського району Ленінградської області полковник Олексій Ісаков.

На записі видно, що зі свого кабінету виходить чоловік і йде по коридору. Герой ролика, скоріш за все, знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Через півгодини з дверей кабінету з'являється той же чоловік, але вже в спідній білизні, випорожнюється у коридорі і повертається в кабінет. Калюжу на підлозі помічають інші люди, що працюють в будівлі (частина з них у міліцейській формі, частина - в цивільному одязі). Вони по черзі заглядають в кабінет, але зайти так і не наважуються. По коридору проходять кілька людей, які змушені обходити калюжу.

У прес-службі поліцейського відомства повідомили, що перевірять достовірність відеозапису.

"На даний момент по даному відеозапису призначено проведення службової перевірки, в рамках якої буде зроблено ряд технічних експертиз, як достовірності даного відеозапису, його нефальсифікації або фальсифікації, так і викладених в цьому відеозаписі подій", - заявив начальник прес-служби ГУ МВС по Санкт -Петербургу В'ячеслав Степченко.

Також ведеться пошук людини, яка розмістила ролик в інтернеті. Якщо факти, зафіксовані на записі, знайдуть своє підтвердження, то в ГУ МВС обіцяють зробити висновки щодо поліцейського начальника.

Нагадаємо, в лютому 2009 року в Петербурзі вже мав місце подібний скандал з міліціонером. Інцидент стався в японському ресторані "Гінно Tакі" на Чорній річці. Нетверезий чоловік у відповідь на прохання персоналу "вести себе пристойно" витягнув посвідчення, заявивши, що він - начальник Приморського РУВС на прізвище Крецу, потім розстебнув штани і помочився на відвідувачів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії поліцейський обпісяв власний кабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути