Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2022 21:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії підробляють підписи в контрактах, щоб змушувати воювати проти України – перехоплення

У Росії підробляють підписи в контрактах, щоб змушувати воювати проти України – перехоплення
Росіяни намагаються втекти з війни. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти скаржаться, що в нових контрактах на продовження служби фальсифікують підписи.

Один із них говорить у телефонній розмові брату, що контракту не підписував. Єдиний документ, який він передав командуванню – рапорт про відмову служити далі. Перехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Співрозмовник радить відмовлятися від подальшої служби.

"Ми доб'ємося все одно. Ми з матір'ю, у нас 70 тисяч є. Зараз знайдемо адвоката, кредит візьму, але я зроблю незалежну експертизу і ви**у цих пі***ів. І потім подам на них такий позов, що мені ще років 10 можна не працювати. Ти, головне, не піддавайся. Не бійся взагалі нічого. Хай погрожують. Посадять, не посадять. Скажи: зате живий буду", – йдеться у розмові.

Чоловік згадує президента РФ Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вдарили по головному командуванню окупантів на Херсонському напрямку – перехоплення

"Я щось його не розумію. Зранку виступав, кричав, що всі, хто звільняє ЛНР, мають відпочити. Тепер вже перенаправляє всіх на Донецьку. Якась х**ня. Ми як худоба для них, чи як?" – каже він.

У міністерстві оборони заявляють, що в окупантів за першою вимогою медицина працює, солдати на першому місці, гаряче харчування.

"Я кажу: ви пі****си ще не написали, що крем для засмаги їм даєте! Вони там лежать і відпочивають. Ви що там, за власним бажанням, чи як? Піднімайтеся всі разом і починайте страйкувати", – каже брат.

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

10 липня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили пункт управління Росгвардії під Херсоном, а також чотири склади з боєприпасами в різних районах області. Там міг загинути один із топофіцерів окупантів – полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.

Зараз ви читаєте новину «У Росії підробляють підписи в контрактах, щоб змушувати воювати проти України – перехоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути