Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 16:51

У Росії ліквідували банду кілерів з 11 осіб

Міліція Володимирської області ліквідовувала банду кілерів, що складається з 11 осіб. Сім затриманих, включаючи організаторів замовлених вбивств, вже засуджені.

Прокуратура Володимирської області розслідує діяльність злочинного співтовариства, що займалося організацією замовних вбивств і інших тяжких злочинів. Члени банди причетні до організації замовних вбивств, підпалів, шахрайства і відмивання грошей.

Слідчий додав, що в березні 2007 року був ухвалений звинувачувальний вирок відносно семи чоловік, визнаних винними в здійсненні злочинів, передбачених ст.105 УК РФ (вбивство).

В ході розслідування обставин скоєння злочинів слідство змогло вийти на слід замовників і організаторів вбивств. З 11 підслідних безпосередньо до організації замовлених вбивств мають відношення чотири люди.

Решта членів бандитського угрупування підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених статтями 159 (шахрайство), 167 (умисне знищення або пошкодження майна) і 174 (легалізація (відмивання) грошових коштів або іншого майна, придбаних незаконним шляхом.), ст.210, ч.2 УК РФ (організація і участь в злочинному співтоваристві), передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Росії ліквідували банду кілерів з 11 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути