Ексклюзиви
вівторок, 03 листопада 2009 13:26

У Росії будуть штрафувати тих, хто не носить захисні маски

У Росії будуть штрафувати тих, хто не носить захисні маски
Міліція Забайкалля збирається штрафувати керівників організацій, які не виконують вимоги щодо введення "масочного режиму" у зв"язку зі зростанням кількості захворювань на грип та ГРВІ. Таке рішення ухвалив губернатор Забайкальського краю Равіль Геніатулін.

Штрафувати будуть на підставі статті 6.3 кодексу про адміністративні порушення (порушення законодавства у сфері забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення).

Для індивідуальних підприємців штраф за цією статтею досягає тисячі рублів, юридичних осіб можуть зобов"язати заплатити до 20 тисяч. Штраф для фізичних осіб буде досягати 500 рублів.

Вимога губернатора пов"язане з візитом до столиці регіону Чіти голови Росспоживнагляду Геннадія Онищенка, який наголосив на відсутності масок у працівників квиткових кас, міліціонерів та продавців у магазинах.

Росспоживнагляд вважає Забайкальський край одним із найбільш неблагополучних за кількістю захворювань грипом регіонів Росії. За офіційними даними, в Забайкаллі 8 людей померли від грипу H1N1.

РІА Новости
Зараз ви читаєте новину «У Росії будуть штрафувати тих, хто не носить захисні маски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути