понеділок, 15 жовтня 2007 20:43

У Росії 6-річний хлопчик застрелив 4-річну дитину

Міліція Свердловської області проводить ретельне розслідування факту загибелі чотирилітньої дитини, якої застрелив з мисливської рушниці шестирічний хлопчик, повідомив в понеділок прес-секретар обласного ГУВС Валерій Горілих.

"В понеділок в чергову частину міліції поступило повідомлення, що в будинку на вулиці Максима Горького селища Лобва знайдено тіло дитини чотирьох років", - сказав представник ГУВС.

За його словами, що виїхали на місце слідчий-оперативна група і прокурор Новолялінського району встановили, що близько 10.00 за місцевим часом місцева мешканка привела до знайомій додому чотирилітнього сина і попросила доглянути за ним, а сама пішла на роботу.

Хлопчик грав з шестирічним сином господині, коли той узяв мисливську рушницю і, наставивши на малюка, натиснув на спусковий гачок. Від вогнепального поранення грудей молодша дитина померла на місці, повідомила Горілих. За словами старшого хлопчика, він не знав, що зброя заряджена.

Рушницю 32 калібру придбав його батько у знайомого, воно було не зареєстроване. Черговий прокуратури Свердловської області повідомив, що "не може ділитися ніякою інформацією", повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Росії 6-річний хлопчик застрелив 4-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути