Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2010 18:41

У Рівному газова колонка вбила чиновника

 

Сьогодні у квартирі по вул. княгині Ольги в Рівному працівники міліції виявили мертвим начальника головного управління праці та соцзахисту населення обласної державної адміністрації Ігоря Якубця, 36 років. У помешканні знайшли також тіло мертвої жінки, особу якої встановлюють.

Розповідають, що трагедія сталася в новій квартирі, яку Ігор Якубець придбав кілька місяців тому й ще не встиг зробити ремонт. Кажуть, міліцію викликав його водій, який приїхав вранці забирати начальника на роботу.

В управлінні МВС України в області підтвердили факт смерті Ігоря Якубця.

"Ознак насильницької смерті не виявлено. За попередньою версією трагедія сталася через несправність газової колонки. Ймовірно, що люди отруїлися чадним газом. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка з"ясовує всі обставини пригоди", - повідомила начальник ЦГЗ обласного УМВС України Тамара Лисенко.

Ігор Якубець родом із Корця на Рівненщині. У 1995 році закінчив факультет математики та інформатики Рівненського педагогічного інституту. З 1993 по 1996 працював вчителем у ЗОШ N28 в Рівному. Потім захопився політикою. У 1996-98 рр. очолював обласну організацію Молодого руху України. У 1998-2002 рр. був депутатом облради від Народного руху України від мажоритарного округу N1 м. Рівне, керуючим справами облради. З 2002 по 2005 р.р. працював директором Центру науково-технічної інформації в Рівному. З 2005 року очолював головне управління праці та соцзахисту населення. Торік його обрали координатором громадського руху "За Україну" В"ячеслава Кириленка на Рівненщині.

Без батька залишилися троє неповнолітніх доньок.

Відспівуватимуть Ігоря Якубця в Свято-Покровському соборі УПЦ (КП) в Рівному.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному газова колонка вбила чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути