Ексклюзиви
вівторок, 17 листопада 2009 15:53

У п"ятницю 13-го п"яний священик скоїв три ДТП

У п"ятницю 13-го п"яний священик скоїв три ДТП

У п"ятницю, 13 листопада, в центрі Фастова в Київській області за кілька хвилин автомобіль Toyota Land Cruiser, водій якого був сильно п"яним, здійснив низку ДТП.

Власник авто був священиком.

За словами очевидців, спочатку джип зачепив припаркований біля узбіччя Nissan, потім збив на перехресті мопед, на якому їхала молода пара. Toyota Land Cruiser зупинився, врізавшись у найближчу огорожу.

За словами свідків ДТП власник джипу спробував втекти з місця пригоди, але його зупинили місцеві жителі, які бачили аварію, а потім викликали міліцію.

Як повідомили свідки події, чоловік був одягненим у підрясник, а на його грудях висів масивний хрест.

"Коли міліціонери спробували посадити його в машину, він почав лаятися і відбиватися. У результаті нам довелося затримати його на три доби за чинення опору органам міліції. Учора за законом священика випустили, зараз вирішується питання, чи порушувати кримінальну у зв"язку з ДТП. Постраждалих внаслідок ДТП немає, але, думаю, священика чекає покарання у будь-якому випадку", - сказав начальник ЦГЗ ГУМВС у Київській області Микола Жукович.

Як повідомили в міліції, затриманому 34 роки і він займає високий сан у Свято-Богородичному чоловічому монастирі в селі Томашівка у Фастівському районі Київської області.

"Я вперше чую про те, що сталося. Дуже дивно, що порушник з чоловічого монастиря в Томашівці їздить на такій дорогій машині. Адже цей монастир далеко не найбагатший. Але якщо все підтвердиться, повірте, священика чекає покарання", - сказав прес-секретар УПЦ Московського патріархату Василь Анісімов.

За матеріалом Комсомольская правда в Украине
Зараз ви читаєте новину «У п"ятницю 13-го п"яний священик скоїв три ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути