Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 08:39

Київського священика розшукують за секс під гіпнозом

Київського священика розшукують за секс під гіпнозом

Кілька парафіянок невеликого храму Української автокефальної православної церкви канонічної у Києві звинуватили її очільника в домаганнях.

Панотець буцімто підпоював вином, використовував гіпноз та затягував у ліжко.

За словами Олени Нестеренко, патріарх Мойсей, як сам себе називав церковнослужитель, говорив, що від нього вона народить Божу дитину.

"Я, як Марія, маю народити від нього Божу дитину, і власне намагався зробити ту дитину", - каже Олена.

Ґвалт підняв один із священиків церкви Юрій Василишин, після того, як дізнався, що і його дочка також тісно спілкувалася з патріархом. Про це очільник церкви нібито сказав йому особисто.

Священик усе заперечує, але про всяк випадок виїхав із країни. Інтернетом він повідомив, що його замовили конкуренти від релігії.

"Я, як Марія, маю народити від нього Божу дитину"

"Це все надумані речі, нічого того не було, ні з ким, ні з чим. Нехай дадуть хоч якісь факти. Де то було, з ким то було", - сказав священик.

Священики ж церкви, у котрій служив патріарх Мойсей, одностайні: усі колишні парафіянки, які говорять про сексуальні домагання, підкуплені. Вони припускають, що це зробили православні церкви - УАПЦ та Київський патріархат, щоб знищити конкурента.

В Українській автокефальній православній церкві про Олега Кулика, який тепер представляється патріархом Мойсеєм добре знають. Кажуть, він обіймав доволі високу посаду у православній Церкві Київського патріархату - архімандрита, та звідти його вигнали. Він хотів служити і в УАПЦ, але його не прийняли.

"Цей так званий патріарх Мойсей - самозванець. Жаль, що він прикривається іменем УАПЦ і відношення до УАПЦ він ніякого не має", - кажуть у Київському патріархаті.

У міліції ж повідомили, що Олег Кулик перебуває в розшуку, і вже є рішення про доправлення цієї людини до Голосіївського райвідділу міліції Києва.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Київського священика розшукують за секс під гіпнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути