субота, 20 червня 2015 17:00

У Полтаві опудало Путіна били битою
10

Марія Кожемяко
Марія Кожемяко
Марія Кожемяко
Марія Кожемяко
Марія Кожемяко

20 червня о 13.00 на Театральній площі у Полтаві розпочалася благодійна акція "Бандерленд 3.0" на підтримку учасників АТО. ЇЇ організувала громадська організація "Злам стереотипів". В місті відбувається втретє.

Посеред площі підвісили під ребра опудало Путіна. Воно з тканини.

 - Даємо перехожим бити, щоб могли відгамселити Путіна. Пропонуємо місцевим скинути таким чином стрес — можна уявити в образі політика свого начальника, тещу, свекруху. Кожний за це платить, скільки може. Мінімальний внесок — одна гривня. Гроші передамо полтавським волонтерам, - каже одна із організаторів 26-річна, називає себе Ятан. Також в нас можна пограти в боулінг "Ленінопад" - на кеглях роздруковані фотографії пам'ятників Леніна, які вже повалили. У наметі розмістили вуличний музей з політичними карикатурами Едуарда Гожого на Путіна, Азарова, Януковича. Також трьохвимірне зображення цих політиків помістили в банки, щоб полтавці могли пофотографуватися з ними. Для цього пропонуємо й 10-метровий прапор України.

До 15.00 години Путіна побили вісім разів. Організатори пояснюють, так мало людей через богатирські ігри стронгменів, що відбуваються навпроти. Там зібралося близько 200 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві опудало Путіна били битою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути