субота, 05 червня 2010 10:44

У Польщі велика вода обвалила залізничний міст (ФОТО)

У Малопольському воєводстві Польщі в результаті повені звалився залізничний міст, що з'єднує міста Старий і Новий Сонч. Про це повідомили у Польських залізницях.

Бурхливий потік води в місцевій річці розмив опори мосту, і конструкція обвалилася. В результаті інциденту перервано залізничне сполучення на цій ділянці шляхів. Через обвал опор мосту двоє людей опинилися у воді, однак їх вдалося врятувати.

Зливи, що обрушилися на територію Польщі в останні кілька днів, спровокували нові повені в республіці. "Велика вода", що затопила в травні цього року тисячі будинків і господарських угідь практично у всіх регіонах країни, через кілька днів знову повернулася під вікна, а в деяких областях і під дахи поляків.

За словами прем'єр-міністра республіки Дональда Туска, повінь загрожує Свентокшиському, Люблінському, Підкарпатському і може бути через два дні Мазовецькому воєводству.

"Дуже важке становище зараз у тих регіонах, де остання потужна хвиля паводку, нещодавно пройшла через Польщу, зруйнувала дамби", - зазначив прем'єр.

Зазначимо, 4 червня потужна буря обрушилася на столицю Польщі.Варшаву заливає вже багато годин, затоплює метро, частина міста залишилася без електроенергії.

Опади у Варшаві настільки інтенсивні, що міська каналізація не справляється з обсягами води. Затоплено вулиці польської столиці, паралізована робота наземного громадського транспорту.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Польщі велика вода обвалила залізничний міст (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути