понеділок, 28 липня 2008 10:14

У Підмосков"ї пройшов еротичний фестиваль Авто-Мото-Бікіні-2008 (ФОТО)

Громадськість потрясли сміливі учасниці конкурсу на найкращі груди. Ну, і мотоконкурси - само собою зрозуміло.

Продираючи очі і потягуючи пиво (після похмілля) чи мінералку (хто випивав дуже міцно), герої і учасники байкерського зльоту Авто-Мото-Бікіні - 2008 з ранку в неділю стікалися на пляж "Сонячної галявини". Про це повідомляє "Комсомольська правда".

Через декілька годин "зібрання" закінчиться, колона мотоциклів візьме напрям у бік столиці Росії, а поки потрібно встигнути а) доїсти, що бог послав - а послав бог димлячий шашлик, дивну страву у вигляді рису з сиром, і інші похідні харчі, які подавали прямо на пляжі; б) допити, що залишилося - в навісному барі-шатрі "подавали" текілу, ром, віскі, пиво, зрозуміло; у) перезнайомитися з красунями, яким було зовсім не обтяжливо ходити топлесс.

Взагалі-то цього разу на зліт зібралося не дуже-то багато народу. За підрахунками - тисячі дві. А бували часи, коли разів у п"ять більше було. Як сказав один з байкерів парадної мотоколони, що прибула якраз до відкриття: "Народу - тьма, нам, хлопці, місця не вистачить". Це він з приводу порожньої наполовину галявини.

Все пояснюється просто: організатори не встигли узгодити дати з Мінськом. Батько Лукашенко тут ні при чому. Просто в ці ж дні в Білорусі проходить міжнародний фестиваль байкерів. На думку Павла Фролова, президента Союзу мотоциклістів Росії, справжнім дорожнім вовка, чим довше шлях - тим цікавіше. Отже багато хто вважав за краще рвонути куди подалі. До Мінська, тобто.

Крім того, довгий час Мото-Бікіні зовсім було в "опалі". Пуританські власті МО з 2002 року не давали дозволу на проведення фестивалю, мовляв, буде дуже складно забезпечити порядок і безпеку. Домовитися вдалося лише цього року.

Правда, охорона нагнала - мама не горюй! У результаті міліціонери парилися від спеки в своїй формі, заздрісно поглядали на байки і навіть не намагалися витирати слюні від виду такої кількості оголених. Роботи у них не було - все на зльоті проходило хоч і голосно, але мирно.

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї пройшов еротичний фестиваль Авто-Мото-Бікіні-2008 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути