Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2009 11:51

У передноворічні дні в Україні буде сніг і сильний вітер

У передноворічні дні в Україні буде сніг і сильний вітер

Найближчими днями в Україні очікується зниження температури повітря, а також опади у вигляді снігу і мокрого снігу. На дорогах ожеледиця, пориви вітру місцями до 17-22 м/с. Середня температура повітря становитиме близько -6/-1 градуса вночі і -3/+2 градусів вдень.

У Києві завтра -8/-3 градуси вночі, -6/-1 вдень, очікується невеликий сніг. У четвер пройде сніг. Вночі -6/-1, вдень -6/-1 градус. У п"ятницю переважно без опадів. Вночі -7/-2 градуси, денна температура повітря близько -7/-2 градусів. У Київській області завтра очікуються опади. Температура - від -8/-3 вночі до -6/-1 градуса вдень. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с. Пориви до 17-22 м/с. Ожеледиця.

На сході у середу -7/-2 вночі, вдень -4/+1 градус. Синоптики прогнозують незначні опади. У четвер вночі -7/-2, денна температура -2/+3 градуси, пройде мокрий сніг. У п"ятницю можливі опади. Температура 0-5 градусів вночі, 0-5 градусів вдень. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с. Пориви до 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.

На заході завтра вночі буде близько -8/-3 градусів, вдень -1/+4 градуси, пройде мокрий сніг. У четвер мокрий сніг. Температура повітря вночі - близько -5 - 0 градусів, вдень -3/+2 градуси. У п"ятницю вночі прогнозована температура повітря -5 - 0 градусів, вдень -5 - 0 градусів, без опадів. Вітер північно-західний, південно-західний,7 м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с. Ожеледиця.

У південних регіонах 30 грудня -5 - 0 вночі, 3-8 градусів вдень. Очікується хмарна погода. У четвер вночі 2-7, вдень 8-13 тепла. Дощитиме. У п"ятницю також дощитиме. Вночі 3-8 градусів, вдень 9-14 градусів. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

У центральних регіонах найближчою ніччю -8/-3 градуси, вдень -6/-1 градус. Очікується суха погода. У четвер мокрий сніг. Вночі -6/-1, денна температура -3/+2 градуси. У п"ятницю нічна температура становитиме близько -6/-1 градус, вдень -6/-1 градус. Змінна хмарність. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с. Пориви до 17-22 м/с. Ожеледиця.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У передноворічні дні в Україні буде сніг і сильний вітер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути