вівторок, 24 січня 2012 21:14

У Одесі поховали дружину актора Георгія Делієва

Сьогодні, 24 січня, в Одесі поховали дружину художнього керівника комік-трупи "Маски" Георгія Делієва Ларису. Вона померла 22 січня від інсульту. Їй було 50 років.

"Георгій і Лариса прожили разом 32 роки. Вони разом навчалися в Одеському інженерно-будівельному інституті на архітектурному факультеті. Лариса була старостою групи. Тоді вони і познайомилися", - розповідає знайома Георгія.

"Лариса була художницею. Останні 4-5 роки присвятила дому і родині. Завжди допомагала чоловікові і доньці", - додала вона.

Георгій і Лариса одружилися 1979 року. У шлюбі народилася донька Яна. Зараз їй 29 років. Вона грала дівчинку-хуліганку у проектах "Маски-шоу". Тепер має диплом психолога, працює актрисою в театрі "Кабаре Буффон".

24 січня у столичній галереї "Атрибут" мала відкритися персональна виставка картин Георгія Делієва. Після звістки про смерть Лариси її перенесли на невизначений термін.

"Невідомо, як себе поводитиме Георгій після такої втрати. Він може повністю забути про творчість або почати активно малювати картини", - кажуть в прес-службі артиста.

Зараз ви читаєте новину «У Одесі поховали дружину актора Георгія Делієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути