Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2008 15:09

У ОАЕ стартує конкурс краси серед верблюдів (ФОТО)

Більше 10 тис верблюдів зі всіх кінців Перської затоки на цьому тижні прибувають в Абу Дабі для участі в конкурсі на звання найкрасивішого "корабля пустелі".

Конкурс проводиться в рамках фестивалю, який в середу починається в столиці ОАЕ.

Веблюди з Бахрейна, Кувейту, Омана, Катару і Саудівської Аравії з"являться перед жюрі експертів, які оберуть, господар якої тварини отримає головний грошовий приз  - майже 9,5 млн доларів. Також учасникам роздадуть 100 "призових" автомобілів.

"Збереження багатої культурної спадщини ОАЕ і передача його майбутнім поколінням є одним  з найважливіших завдань, які жителі ОАЕ бажають здійснити, поєднавши наше багате культурою минуле зі світлим прекрасним майбутнім", - заявив організатор фестивалю Мохаммед аль-Мазруі.

Верблюди будуть розділені на вікові групи. Для участі в конкурсі тварини повинні бути чистокровними і не страждати ніякими захворюваннями. Громадяни можуть брати участь в конкурсі відразу з декількома верблюдами, повідомляє MiddleEast Online.

Зараз ви читаєте новину «У ОАЕ стартує конкурс краси серед верблюдів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути