пʼятниця, 30 травня 2008 18:01

У Нью-Йорку на житловий будинок впав баштовий кран: десятки поранених

У Нью-Йорку на перетині Першої авеню і 90-ої вулиці звалився баштовий кран, встановлений для будівництва 36-поверхового хмарочосу.

За попередніми даними, при аварії загинула одна людина, повідомляє CNN. В той же час ряд джерел, зокрема телеканал SkyNews, стверджує, що загинули двоє нью-йоркців.

При падінні кран пошкодив більше дюжини балконів довколишньої будівлі. Десятки чоловік отримали поранення. Про стан потерпілих поки не повідомляється. У даний час рятувальники продовжують роботи на місці події; не виключено, що під уламками крана і зруйнованих балконів можуть знаходитися люди.

Причини аварії поки нез"ясовані. За свідченнями очевидців, кран впав при невеликому пориві вітру.

Жителі довколишніх будинків неодноразово скаржилися на "погану якість" установки крана. У чому саме полягала незадоволеність нью-йоркців, не уточнюється.

Відзначимо, що це вже другий подібний інцидент на Манхетені за останні місяці. У березні 2008 року в цьому районі Нью-Йорка сталася аналогічна аварія - тоді падіння крана на житловий будинок стало причиною загибелі 7 чоловік, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку на житловий будинок впав баштовий кран: десятки поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути