пʼятниця, 28 грудня 2007 15:35

У новорічну ніч не очікується снігу

У суботу в Україні очікується хмарна погода, без істотних опадів, лише у східних областях та в Криму невеликий сніг, мокрий сніг.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Укргідрометцентр.

За його інформацією, у західних, східних областях та у південній частині місцями туман, ожеледь, у західній частині подекуди складні відкладення ожеледі та паморозі.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

Температура у західних областях уночі 10-15° морозу, вдень 2-7° морозу; на решті території вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; на півдні Криму вночі 0-2° тепла, вдень 4-6°.

30-31 грудня - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише у Криму, а вдень 31 грудня і в західних областях невеликий сніг.

У західній та південній частині місцями туман, паморозь, слабка ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура уночі 4-9° морозу, 30 грудня в західних, а 31 грудня у східних областях та в Карпатах місцями 10-15° морозу; вдень 0-5° морозу, на Закарпатті, а 30 грудня і на Прикарпатті місцями 1-3° тепла; в Криму вночі 2-7° морозу (на Південному узбережжі 0-3° тепла), вдень 1-6° тепла.

1 січня у західній частині, 2 січня в Україні невеликий сніг, мокрий сніг, у південних та західних областях місцями налипання мокрого снігу.

Температура вночі 5-10° морозу, на сході та у Карпатах до 16° морозу, вдень 1-6° морозу, на крайньому заході та півдні країни місцями 0-2° тепла; на Південному узбережжі Криму вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла.

У Києві та області у суботу - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с. Температура у Києві вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

30-31 грудня - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

1 січня - без істотних опадів, 2 січня - місцями невеликий сніг. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу, повідомляє "Українська правда".

Зараз ви читаєте новину «У новорічну ніч не очікується снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути