вівторок, 08 липня 2008 08:39

У Новій Зеландії трансляція спортивної передачі перервалася жорсткою порнографією

Глядачі новозеландського телеканалу PrimeTV, по якому демонструвалася передача про регбі GrassRootsRugby, в неділю були неприємно здивовані тією обставиною, що трансляція спортивної програми несподівано перервалася, а замість неї по телевізору почався показ порнографічного фільму "Відчайдушні темношкірі домогосподарки-2".

Як заявив в інтерв"ю телеканалу 3 News батько восьмирічної дитини, його син у цей момент позбувся незайманості. За повідомленням однієї з глядачок, її 12-річна дочка через переляк прикрила очі руками і почала носитися кімнатою з криками: "Яка мерзота!".

Згодом PrimeTV розповсюдив заяву, в якій визнавав, що протягом 3 хвилин 50 секунд трансляція спортивної передачі дійсно перервалася "неналежним матеріалом" з одного з супутникових каналів даної компанії, що було викликане "технічною несправністю з передачею сигналу". Крім того, PrimeTV приніс свої вибачення глядачам і пообіцяв, що подібного більше не повториться, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У Новій Зеландії трансляція спортивної передачі перервалася жорсткою порнографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути