вівторок, 07 червня 2011 16:47

У Німеччині через збій у Facebook на день народження школярки прийшли 1600 людей

У Німеччині через збій у Facebook на день народження школярки прийшли 1600 людей

Мешканка Гамбурга змушена була звернутися в поліцію і втекти з власного будинку через помилку в соціальній мережі Facebook, яка привела до її будинку 1600 осіб, повідомляє Reuters.

Дівчина на ім'я Тесса розмістила на своїй сторінці у Facebook запрошення на свій 16-й день народження, яке через помилку в мережі прийняли 15 тисяч осіб, повідомляє представник місцевої поліції Мірко Штрейбер.

До будинку дівчини прийшли 1600 з усіх запрошених. Молоді люди зібралися навпроти її дому, і близько 100 поліцейським довелося стежити за дотриманням порядку з 7 години вечора до 2 години ночі. Тесса випадково забула відзначити у Facebook свою вечірку як закриту, повідомила поліція.

Одинадцятьох осіб затримали за різні правопорушення: від нанесення тілесних ушкоджень до заподіяння матеріальних збитків.

"У цілому це була спокійна вечірка, - говорить Штрейбер. - Було кілька випадків порушень, скоєних, переважно, в стані алкогольного сп'яніння. У Гамбурзі відбувалися і набагато більш організовані заходи, але це сміливо може вважатися найбільшою неорганізованою вечіркою на честь святкування дня народження" .

Нагадаємо, раніше повідомлялося про британську школярку з графства Хертфордшир, Ребеку Джавелю, яка вирішила запросити на свій 15-й день народження гостей через Facebook і помилково адресувала його всім охочим - в результаті на свято зібралися прийти понад 21 тисяча гостей.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині через збій у Facebook на день народження школярки прийшли 1600 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути