четвер, 20 липня 2017 11:34

У МВС прокоментували справу Шеремета

У МВС прокоментували справу Шеремета
Минув рік від загибелі журналіста Павла Шеремета Фото: УНІАН

Слідчі не можуть розкривати подробиці справи вбивства журналіста Павла Шеремета. Основна версія — вбивство через професійну діяльність.

"Залишається декілька версій. Ключова версія - вбивство через професійну діяльність громадянина РФ журналіста Шеремета. Все, що могло не нашкодити слідству, керівництво Нацполіції вже оприлюднило на великій прес-конференції 8 лютого. З тих пір слідство не дозволяє нам оприлюднювати додаткові відомості. Ми не можемо сказати більше, бо слідство хоче розкрити цей злочин", – заявив речник МВС Артем Шевченко активістам, які влаштували пікет до річниці вбивства, пише "Українська правда".

У поліції немає чіткого підозрюваного чи підозрюваних. Там довго не могли кваліфікувати справу - це теракт чи убивство. Прокуратура вирішила, що - це убивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ назвало 4 версії вбивства Павла Шеремета

20 липня 2016-го у Києві в результаті вибуху авто загинув журналіст Павло Шеремет. З моменту вбивства слідство відмовлялося від оприлюднення суттєвої інформації стосовно перебігу розслідування.

У Києві проходить акція пам'яті загиблого торік журналіста Павла Шеремета. Його колеги, друзі та небайдужі кияни прийшли на перехрестя вул. Івана Франка та Богдана Хмельницького, де 20 липня 2016-го вибухнуло авто журналіста.

Зараз ви читаєте новину «У МВС прокоментували справу Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути