понеділок, 03 грудня 2007 11:43

У Москві застрахували серце Киркорова

У Москві відбулася 12-та церемонія вручення музичної премії "Золотий грамофон", під час якої Філіпу Киркорову зробили подарунок - застрахували його серце.

Абсолютний рекордсмен "Золотого грамофона" Філіп Киркоров, який щороку з відкриття премії має статуетку, отримав свій 12-й приз за пісню "Серце в тысячу свечей". Додатковим сюрпризом для співака став вихід на сцену президента Першої страхової компанії, який оголосив про те, що його компанія застрахувала серце співака, "в якому горить тисяча свічок".

Загалом на "Золотому грамофоні" виступили 30 артистів, за яких протягом року голосували слухачі "Русского радио". Всі виконавці отримали по статуетці з грамофончиком, зробленим із чистого золота. Першими нагороду отримали учасниці групи "Серебро" з піснею Song #1.

Золоті грамофони отримали також група "А-студио" з піснею "Еще люблю", Юлія Савичева з композицією "Никак", Валерія і пісня "Ми вместе", Ірина Аллегрова і Григорій Лепс з їхньою спільною роботою "Я тебе не верю", "Дискотека Авария" і Жанна Фріске – "Малинки". Окремо Фріске вручили ще й діамантовий грамофон, який традиційно на премії "Золотий грамофон" отримує найяскравіший артист року.

Сімейний дует Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум виступили на Золотому грамофоні з піснею "Две дороги, два пути", після чого також отримали статуетку.

Також на церемонії виступили і отримали золоті призи співачки Вікторія Дайнеко з піснею "Фильм не о любви", Єлена Терлєєва і пісня "Сонце", МакSим і "Знаешь ли ті", Елка і "Мальчик-красавчик", Анжеліка Агурбаш і "Я буду жить для тебя", Софія Ротару з піснею "Я твоя любовь", Согдіана і "Синее небо", Аніта Цой, що також заспівала пісню про небо і зірка телесеріалів "Клуб" і "Троє зверху" Анастасія Задорожня з піснею "Буду".

Грамофони дісталися також співакам Дімі Білану з піснею "Невозможное возможно", Серьогі з "Миллионом долларов США", Валерію Меладзе і пісні "Сахара не надо", Сергію Трофімову з Московской песней, Дмитру Колдуну і пісні "Дай мне силу" і Миколі Баскову і композиції "Тебе одной".

Призів удостоїлися групи "Челси" з піснею "Самая любимая", "Чи-Ли" і пісня "Сердце", "Город 312" і композиція "Девочка, которая хотела счастья", Tokio з піснею "Когда ты плачешь" з саунд-треку до російського фільму "Жара" і "ВИА Гра" та їхня пісня "Цветок и нож".

Четверту статуетку в своїй кар"єрі мали також отримати учасниці групи "Фабрика", але напередодні церемонії вручення премії вони потрапили в автомобільну аварію. Ніхто не постраждав, але на "Золотий грамофон" група приїхати не змогла.

На закінчення церемонії був вручений окремий золотий грамофон за неоціненний внесок у розвиток російського шоу-бізнесу рок-групі "Машина часу", якій цього року виповниться 38 років, повідомляє РИА Новости.

 

Зараз ви читаєте новину «У Москві застрахували серце Киркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути